Dag week 2!

Vandaag ben ik twee weken aan het diëten. Het gaat supergoed, man! Afgelopen week belde ik Laura, mijn consulente van Cambridge om haar te vertellen dat ik weer begonnen was. Gelukkig was ze heel enthousiast. Nog blijer was ze (en ik ook!) toen ik haar praktijk gisteren bezocht en op de weegschaal ging staan. Wéér 2.1 kilo eraf! Dat betekent dat ik nu in totaal 7.6 kilo kwijt ben in veertien dagen. Hoe. Dan.

Cambridge 500 (mijn dieet dus, mocht je dat nog niet begrepen hebben) is in theorie supersimpel. Elke week moet ik naar Laura, die mij weegt, opmeet en waar ik nieuwe producten kan bestellen. Ik eet tegenwoordig namelijk niet meer. Mijn maaltijden zijn vervangen voor shakes en repen. Klinkt drastisch, is het ook. Voor mij is het echter makkelijker dan diëten à la Sonja Bakker bijvoorbeeld: ik eet liever een vervangend product (een shake dus), dan dat ik als ontbijt maar één cracker met een dun laagje Hüttenkäse en twee plakjes komkommer mag eten. Of een eierkoek. Wat een marteling. Dan maar niet eten én tegelijkertijd alle benodigde voedingsstoffen die ik nodig heb op een dag binnenhalen: iedere shake bevat 1/3e van de dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen die je nodig hebt om geen tekorten op te bouwen. En tegelijkertijd heb ik daarmee alle tijd en mogelijkheid om te kijken wat ik wil eten als ik mijn normale eetpatroon weer op ga bouwen. 

Zo zien de zakjes shakes eruit. 250 milliliter water, shaken maar en klaar.

Gelukkig gaat Laura mij daarbij helpen. Het scheelt trouwens ook dat ik gisteren een hoop nieuwe bakblikken heb besteld en online en crèpepan heb aangeschaft! Een groepje oude vrienden komt dinsdag namelijk eten en ik ga golden olden pannenkoeken bakken. Classics en wat pannenkoeken met een twist. Ik ben benieuwd! Ik heb er zin in, al mag ik ze zelf niet hebben! Ik zorg voor mooie foto's, ook van mijn nog secret nagerecht, zodat ik weer genoeg nieuwe recepten heb om online te zetten. To be continued! 

Coks - Corn to be WildComment