Ultimate challenge: weekend bij mijn ouders

100-Likes-1024x685.jpg

In je eentje thuis niet eten is op zich nog wel te doen. Een weekend naar je ouders gaan en dán niet eten, dat is echt verdomde moeilijk. Het is dan in alle eerlijkheid ook niet helemaal gelukt, maar wel grotendeels. Een shake vervangen door een kopje soep: daar vergaat de wereld niet van. Ik ga zometeen weer terug naar Amsterdam en daar pak ik het shaken gewoon weer voor 100% op. No problemo dacht ik zo.

Maar hee eh, belangrijker: ik heb MEER dan 100 likes op Facebook! En dat in twee dagen! Hoe kan dit? Wat fijn, wat een eer, wat onverwacht en wat spannend! Ik kan niet eens iedereen die heeft geliked zien, wat volgens mij dus ook betekent dat er al onbekenden op Corn to be Wild zijn gestuit. Hoe dan ook: WELKOM. Ik hoop dat ik aan jullie verwachtingen kan voldoen.

Ik doe alvast een poging. Afgelopen weekend kookte ik voor mijn moeder de Arroz con chorizo. Met het restje chorizo en de overgebleven rode uien en Romatomaten bakte ik mijn eeuwige hit in de vorm van een hartige Spaanse tomatentaart. Het recept volgt binnenkort. Beloofd! Net als een leuke hotspot in het buitenland.

Fijne week allemaal!