In een street car in New Orleans. Thomas Mulders.com

About - Corn to be Wild

Deze website begon ooit als een blog over mijn gewichtsverlies. Ik ben de afgelopen jaren maar liefst 40 kg afgevallen. Dat is een hoop, maar ik blijf altijd nog net iets te zwaar. Daarop heb ik besloten het gedieet uit het raam te gooien en gewoon met volle teugen van het leven te genieten.

Dat betekent niet dat ik elke dag de frituur aan heb staan (die heb ik niet eens) of een zak chips per week wegwerk. Ik geniet van al het eten, maar wel met mate en zo onbewerkt mogelijk en het liefst ook nog suikervrij. Dat ik daar wellicht nog wat kilootjes mee verlies is fijn, maar ik voel me daar vooral het beste en het fitst bij.

Mijn blog is nu voornamelijk gericht op lekker eten en reizen. Reizen is namelijk mijn lust en mijn leven. Ik woonde in Parijs, Rome, Charlottesville (Virginia) en tot voor kort nog in Washington.  Ik ga minstens drie keer per jaar op reis, soms ver, soms dichtbij, soms naar een stad, soms naar het platteland. Wat al mijn reizen gemeen hebben is dat ik op zoek ga naar lekker eten, mooie plekken en goede koffie: een gouden drie-eenheid. Als ik die gevonden heb, dan ben ik blij. Lukt dat niet, dan ben ik minder blij. Zo hoef ik bijvoorbeeld nooit meer naar Kiev (Oekraïne), maar zou ik prima elke dag in Jeruzalem (Israël) kunnen zijn.

Corn to be Wild, waarom die naam? Nou, Corn (Cornelia, roepnaam Coks) ben ik en het liedje Born to be Wild past precies bij mij. Het meest gelukkig ben ik op een  road trip door mijn geliefde Amerika. Ik ben altijd op zoek naar avontuur, altijd onderweg, altijd in voor iets nieuws.

Ik hoop dat ik vlagen van die passie met jullie mag delen.

Liefs, Coks.