Dag week 3!

Transient

Gisteren was ik alweer drie weken aan het diëten. Geloof me, het voelt echt alsof ik al zes of zeven weken bezig ben, maar dat valt dus wel mee in het echt. Anyway, ik stond weer op de weegschaal bij consulente Laura en... de cijfers zijn weer naar beneden! 1.7 kilo eraf deze week, dat betekent dat ik in drie weken tijd nu 9.3 kilo kwijt ben!

Grappig detail is dat het weinig mensen op lijkt te vallen. Serieus! Het maakt me niets uit hoor, ik merk het zelf echt gigantisch aan mijn kleren of als ik in de spiegel kijk en daar ben ik allang blij mee. Ik had mijn zus ruim twee weken niet gezien en die zat wel echt met open mond naar me te staren. Net als mijn vader en mijn oma, de laatste twee mensen van wie ik had verwacht dat ze ook maar iets op zou vallen. Dat zijn de leuke dingen.

We gaan met goede moed door uiteraard! Hopelijk is er volgende week 10 kilo af, dat zou wel echt kicken zijn. Probleem is wel dat ik morgen uit eten ga en dinsdag weer. Ik neem wel een salade of iets in die richting, maar dat is uiteraard geen shake ;-) We gaan het zien. En anders eh, ja dan niet. 

Deze week volgt in ieder geval nog een leuk receptje! Ik heb een heerlijke bosbessencake gemaakt afgelopen week en een stapel bierpannenkoeken gebakken voor een groepje oude vrienden: ze vielen erg in de smaak!

Coks - Corn to be WildComment