Dag week 1!

Transient

Ik ben nu precies een week bezig met het Cambridge 500-dieet. Natuurlijk was dit af en toe lastig en niet eten blijft geen pretje, maar het resultaat mag er echt heel erg wezen...

Ik ben 5.5 KILO AFGEVALLEN. 

Jeetje mina zeg, voor iemand die 15 kilo kwijt wil zit ik nu dus al over een derde. Bij eerdere pogingen ging het eerlijk gezegd echt niet zo snel. Sterker nog, de allereerste keer dat ik aan dit dieet begon (weetjewel, -40 kilo?) viel ik in de eerste week "maar" 1.6 kilo af. Wat was dat een domper zeg destijds. 

Maar goed, je snapt dat ik nu echt een gat in de lucht spring.

Op naar week 2! Als ik volgende week donderdag ongeveer 2 kilo weer kwijt ben, dan ben ik een hele blije Coks. Daarna ga ik langzaamaan ook proberen weer meer te bewegen. Op dit moment schiet dat er qua energie echt nog bij in. Daarnaast heb ik deadlines die me gillend om de oren vliegen: het nieuwe seizoen Tegenlicht is heerlijk druk! Ook verschijnt er begin oktober een nieuwe historische kookcolumn van mij in de Eindeloos over de geschiedenis van de Italiaanse risotto. Natuurlijk post ik ook hier het recept! Wie komt eten?