Het begin

Hier zit ik dan, middenin de nacht, met nog een flinke deadline voor de boeg. Die ga ik deze nacht in ieder geval niet meer halen. Eigenlijk moet ik slapen, maar de nieuwsgierigheid naar het nieuwe van deze blog houdt me natuurlijk klaarwakker. 

Het idee voor CorntobeWild ontstond een paar dagen geleden. Binnenkort (woensdag a.s. welteverstaan) begin ik weer met diëten. Shaken, zoals wij dat hier thuis en in mijn vriendenkring noemen. Het helpt om moeilijkheden van me af te schrijven. Als het even tegenzit (en oh, dat gaat het zeker!), dan helpt het om gewoon te rammen op mijn toetsenbord. Waar kan dat anders, dan op een eigen blog? Ik hoop dat dit het begin is van een mooi stukje internet, vol met tips, fijne verhalen en rake ervaringen. 

Ik ga in ieder geval mijn best doen. Voor nu: welterusten! X C.