Op Coks! Een andere.

Ja, er was even radiostilte hier. Het spijt me. Afgelopen twee, drie weken heb ik praktisch bij mijn ouders doorgebracht. Dat was wel fijn, al was de aanleiding heel verdrietig: de allerliefste oma van de hele wereld (de mijne dus) is niet meer. En dat vind ik heel moeilijk. Bloggen stond daarom niet echt hoog op het lijstje. 

Mijn oma zal altijd een voorbeeld voor me blijven. Dat bepaalden mijn ouders eigenlijk al voor me, want ik ben naar haar vernoemd. Daar ben ik nu trotser op dan ooit. Ik vond Coks altijd een (ietwat) gestoorde naam, maar ik draag hem nu met meer liefde dan ik ooit eerder voor mogelijk hield.

Oma <3


Voor altijd. Oma <3


Het wordt tijd om de bezigheden weer op te pakken. Omdat ik jullie allerminst wil verwaarlozen, post ik morgen een heuse plog! Een photolog van mijn dag. Ik sta met jullie op en ik ga met jullie naar bed. Een hele dag lang maakte ik foto's van mijn bezigheden. Een beter bewijs dat ik niet van de aardbodem verdwenen ben is er niet geloof ik. Daarom: morgen mijn plog online! Hope you like it! 

Dit alles overigens naar voorbeeld van m'n heerlijke lieverd Shanna! Volg haar, ze is hilarisch.

Oh en wacht... Het is al morgen. Oeps! Welterusten :)