Dag week 4!

Transient

Week 4 is echt voorbijgevlogen! Het lijkt echt gisteren dat ik mijn blog over week 3 schreef. Toch gingen deze afgelopen zeven dagen niet zonder slag of stoot. Het resultaat blijft godzijdank positief, want ik ben 200 gram afgevallen, haha! Beter iets dan niets, toch?

Zoals jullie waarschijnlijk weten wilde ik alleen september-oktober-november gaan shaken. Dat is lang zat, dacht ik zelf. En dat is ook ruim voldoende, gezien ik nu al 9.5 kilo kwijt ben. Ben benieuwd wat het resultaat in november is! 

Het aanstellen van een vaste periode om af te vallen geeft je geen gegarandeerde uitslagen. Ik heb geen idee of ik aan het einde van de periode 15, 20 of 25 kilo kwijt ben. Wat ik wel weet, is dat er, deze week niet meegerekend, nog twee verschrikkelijk irritante en vervelende weken aan gaan komen, vergelijkbaar met afgelopen week. Die week waarin meisjes in hun pyjamabroek op de bank willen zitten met een doos chocolade(ijs). Ja. Die week.

Gebaseerd op afgelopen zeven dagen heb ik besloten dat ik in die twee vergelijkbare weken die nog komen gaan, ik de touwtjes een klein beetje mag laten varen. Anders lig ik alleen maar in bed met buikpijn en Grey's Anatomy te denken aan Ben & Jerry's, Merci, Bon Bon Bloc, Cote d'Or en M&M's. Niet dat ik al die krengen ga eten in de zojuist beschreven periode, maar een beetje plezier mag heus. Ik vond ze (je mag kotsen van het Sonja Bakkergehalte) afgelopen week vooral in mandarijnen (ok en in een halve chocolademuffin die ik deelde met neefje Max).

En zie, it's not much, but it's ok. -200 gram. 

Morgenochtend vlieg ik naar Belgrado! Ik ben benieuwd hoe het afvallen dáár gaat! Tot volgende week!