Dag week 6!

I loved week 6! Ja echt! Weten jullie die zogenaamde plus drie die de weegschaal liet zien na Belgrado? Nonsens! Twee dagen shakes en die kilo's waren er al weer af: het was vocht dus. Godzijdank. Sterker nog, ik ben in totaal twee kilo kwijt sinds vóór Belgrado. Je volgt het niet meer he? No worries. Belangrijkste is: ik ben nu in totaal 11.5 kilo kwijt! VEEL! Vind je niet? Ik ben echt zielsgelukkig.

Grappig feit blijft de onzichtbaarheid van dit alles. Vandaag trok ik een van mijn favoriete truien aan die vorige maand nog aangesloten zat en vandaag zit hij voor het eerst in mijn leven ruim. Ik was verbaasd. Huh? Hoe dan? Ik kijk in de spiegel en zie niet per se verschil. Mensen (op mijn zus na) zien het verschil niet. En toch zit alles zo ruim! Alles is zo groot! Mijn mooie trenchcoat van Max Mara wordt te groot! Nee! Mijn lievelingsjas! Ik moet de ceintuur goed aantrekken.

Nou ja, we gaan gewoon zo verder. Beetje de moraal van elke week. Maar je weet zelf: never change a winning team. Ik vind het nemen van shakes zó normaal, dat ik niet eens meer aan ander eten denk. Behalve vandaag. Toen had ik een sollicitatiegesprek waar ik echt even mijn kop bij moest houden. Daarom maakte ik een broccolisalade. Recept volgt dit weekend nog, want hij was heel erg lekker en zo simpel en gezond (op een beetje mayo na)! Jummie jummie.

Fijn weekend allemaal! X C.